logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Zuid Holland
010 - 766 00 05
In de omgeving Zuid Holland Zilvervisjes bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Zuid Holland en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
010 - 766 00 05

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Last van Zilvervisjes?

Wordt u ’s-morgens bij het licht aan doen verrast met zilvervisjes? Ziet u deze beestjes in de badkamer, wc en zelfs al op andere plekken dan wordt het tijd om een oplossing te vinden. Zilvervisjes houden niet van licht. Zilvervisjes leven van dode insecten, schimmels, granen, lijm en papier. Een eitje is na 21 dagen een zilvervis en leeft dan ongeveer drie jaar!

Zijn zilvervisjes gevaarlijk?

Zilvervisjes zijn hinderlijk en ongewenst. Gevaarlijk zijn ze niet maar richten wel schade aan boeken, kleding en synthetisch materiaal.

Wat kunt u zelf doen

Wanneer uw woning eenmaal is besmet met zilvervisjes zijn er weinig mogelijkheden om hier zelf iets tegen te doen. In winkels en op internet zijn veel middelen te koop die claimen u van uw overlast van zilvervisjes af te helpen. Deze middelen zijn vaak erg duur en doen niet wat ze beloven. Vaak moet er dan uiteindelijk toch een professioneel bestrijdingsteam aan te pas komen. Zo is een bestrijding uiteindelijk duurder dan nodig. Bespaar u de tijd, moeite en het geld en schakel direct een deskundig bedrijf in.

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik een zilvervisje ?

Zilvervisjes vliegen niet en zijn zilverachtig. Ze worden ongeveer een centimeter lang. Eitjes komen na 3 weken uit en leven dan zo gemiddeld 3 jaar. Zilvervisjes houden niet van licht. Ze leven van dode insecten, schimmels, granen, lijm en papier. Zij gedijen het liefst bij een hoge luchtvochtigheid en een hoge temperatuur. Wanneer u het licht aan doet rennen ze weg, met een slangachtige beweging.

Kunnen wij andere personen besmetten met zilvervisjes?

Zilvervisjes kunnen het huis in komen via post, boeken en of producten die je hebt gekocht. Bezoek korter dan 1 dag zal niet direct een besmetting kunnen over brengen. Boeken of andere producten die aan elkaar worden uitgeleend kunnen wel een besmetting veroorzaken.

Mogen wij na de bestrijding logees ontvangen?

Nadat er tegen zilvervisjes is bestreden is het raadzaam om het ontvangen van logees uit te stellen totdat alle klachten voor minimaal 1 maand zijn verdwenen. Wanneer dit per ongeluk toch is gebeurd bestaat de kans dat er zilvervisjes zijn verplaatst naar het huis van uw logee. Na deze periode kunt u gerust weer logees uitnodigen.

Hoe snel kan er een deskundige bestrijding worden uitgevoerd bij mij thuis?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Wat zijn de kosten van een bestrijding tegen zilvervisjes?

De kosten voor een behandeling zijn meestal vast gesteld op een ééngezinswoning. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Hoe kan ik een zilvervisplaag voorkomen?

U kunt zilvervisjes niet geheel voorkomen, dit omdat er bijna in ieder huishouden of bedrijf last van heeft of heeft gehad. De zilvervis komt dus veel voor en zal waarschijnlijk geen huishouden overslaan.

Moeten wij ons huis uit voor de bestrijding van zilvervisjes?

De bestrijding wordt uitgevoerd door een van onze bestrijdingstechnici. Deze draagt tijdens de bestrijding persoonlijke beschermingsmiddelen en u kunt daarom niet zelf tijdens de bestrijding in de woning aanwezig zijn. Ook eventuele huisdieren kunnen niet thuis blijven. De bestrijding duurt ongeveer 3 à 4 uur. Na de bestrijding mag uw woning gedurende twee uur niet betreden worden. Gedurende en tot zeker twee uur na de bestrijding moet u grondig ventileren.

Is het gebruikte bestrijdingsmiddel gevaarlijk voor onszelf, onze kinderen of ons huisdier?

Tijdens en tot twee uur na de bestrijding mogen er géén mensen of huisdieren in het huis aanwezig zijn. Tijdens en tot zeker twee uur naar de bestrijding moet er goed worden geventileerd. Na deze twee uur kunt u de ruimtes weer ingebruik nemen. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn wettelijk toegelaten voor de bestrijding van zilvervisjes en voor het gebruik in woonhuizen.

Wat moet ik zelf doen voordat de bestrijding kan worden uitgevoerd?

Op de dag van de bestrijding alle vloeren in uw huis zoveel mogelijk vrij maken van spullen en daarna grondig stofzuigen. De daarvoor gebruikte stofzuigerzak graag buiten in een container wegwerpen. Speelgoed achter een deur opbergen. Gedurende drie maanden na de bestrijding de vloeren zo min mogelijk stofzuigen en liever niet nat dweilen.

Hoe kan ik het beste mijn spullen archiveren?

Vervang kartonnendozen voor plastic boxen. Verlaag de luchtvochtigheid onder de 50% en de temperatuur onder de 13 graden. Op deze manier zal het zilvervisje er niet goed kunnen overleven.

Over Suurd

Suurd Pest Control kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden.

Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs, overal in Nederland, om u zo snel mogelijk van elk probleem af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar, jong team van 12 medewerkers met ervaring en expertise in ongediertebestrijding van 3 generaties. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u alles vertellen over de bestrijding c.q. bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Tevens zijn onze medewerkers allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en daarnaast volgen zij regelmatig diverse opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om hun kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Om het milieu zo veel mogelijk te sparen gaan wij zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Tijdens een bestrijding gebruiken onze medewerkers niet meer dan nodig is van het bestrijdingsmiddel en wij gebruiken alleen deze middelen als er geen alternatief voorhanden is.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.