010 - 7660 660
Mogen wij uw ongedierte bestrijden?

Muizen

Knagende dieren zoals muizen die ongewenst in uw huis zitten kunnen zeer hinderlijk zijn met kans op diverse vervelende gevolgen. Door te zorgen voor een schone en frisse omgeving, zal het voor de muizen minder aantrekkelijk worden om zich te nestelen in uw pand. In combinatie met een bestrijding is een plaag te voorkomen. Muizen zijn alleseters en zijn vaak s ’nachts actief. Een muis maakt zijn nesten onder andere van karton, isolatiemateriaal, stof en kranten.

Muizenoverlast

Muizenoverlast kan zeer hinderlijk zijn. Muizen kunnen knaagschade veroorzaken aan elektriciteitsdraden met kans op kortsluiting als gevolg. Ze kunnen uw producten en voorraad besmetten wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Door de juiste preventie en detectie uit te voeren voorkomt u dat er ongewenste bewoners in uw huis aanwezig zijn.  Wanneer muizenoverlast in uw huis niet goed bestreden wordt,  kan het uitlopen tot een ware plaag waar de gehele omgeving last van kan krijgen.

Muizenbestrijding

Muizenbestrijding kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij kunnen voor u de nesten lokaliseren en in overleg met u een gewenst bestrijdingsplan maken. Wij beheersen alle technieken binnen ons bedrijf om muizenbestrijding uit te voeren en werken met klemmen en/of bestrijdingsmiddelen. Wij kunnen nadat u voor ons gekozen heeft, vaak dezelfde dag de muizenbestrijding uitvoeren.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding