010 - 7660 660
Mogen wij uw ongedierte bestrijden?

Ratten

Knagende dieren zoals ratten die ongewenst in/rondom uw huis zitten kunnen zeer hinderlijk zijn. Ratten zijn uitstekende klimmers en eten alles. Uitwerpselen  van ratten zien eruit als donkere, langwerpige uitwerpselen van ongeveer 1 cm lang. Ratten maken hun nesten onder andere van karton, isolatiemateriaal, stof en kranten. Een rat werpt 6 keer per jaar 6 tot 10 jongen met een gemiddelde levensduur van ± 2 jaar. Ze zijn vooral s’ nachts actief en komen voor al voor langs slootkanten, riolen, mestputten, afvalstortplaatsen en in gebouwen en kruipruimten.

Rattenoverlast

Rattenoverlast kan voorkomen op verschillende manieren. Ratten kunnen knagen aan elektriciteitsdraden wat kortsluiting kan veroorzaken. Ook kunnen ze uw producten en voorraad besmetten wat kan zorgen voor gezondheidsproblemen. Ratten kunnen verschillende ziekten verspreiden (bijvoorbeeld veeziekten en varkenspest). Wanneer de overlast van ratten in/rondom  uw huis niet goed bestreden wordt,  kan het uitlopen tot een ware rattenplaag waar de gehele omgeving last van kan krijgen.

Rattenbestrijding

Door te zorgen voor een schone en frisse omgeving zal het voor de ratten minder aantrekkelijk worden om zich te nestelen in uw woning. In combinatie met een rattenbestrijding is een plaag te voorkomen.  Door de juiste preventie en detectie uit te voeren voorkomt u dat er ongewenste bewoners in uw huis aanwezig zijn. Wij kunnen voor u de nesten lokaliseren en in overleg met u een gewenst rattenbestrijdingsplan maken. Om een rattenbestrijding uit te voeren werken wij met klemmen en/of bestrijdingsmiddelen.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding