010 - 7660 660

Plaagdiermanagement op maat

Plaagdiermanagement is meer dan alleen het bestrijden van ongedierte. Sterker nog, het bestrijden van ongedierte met toxische, chemische middelen is de eventuele laatste stap in het proces welke we het liefst voorkomen.

Risico’s in kaart

Plaagdiermanagement begint met het in kaart brengen van alle mogelijke risico’s door ongedierte voor onze opdrachtgever. Voor geen enkel bedrijf is dit hetzelfde en dus nemen wij graag de tijd om deze risico’s samen met u te bespreken.

Pest Prevention & Control Plan

Hierin leggen we gezamenlijk het te bereiken en daarna te handhaven doel vast. Uw kwaliteitsplan is hierin leidend en hier passen wij ons PP&CP naadloos op aan. In dit op maat ontworpen plan van aanpak beschrijven we welke maatregelen er genomen gaan worden op het gebied van wering, preventie en het monitoren op de aanwezigheid van ongedierte. Ook eventuele niet-chemische, chemische of fysische bestrijdingsmaatregelen worden beschreven. Periodieke evaluaties van de bereikte resultaten horen hier als vanzelfsprekend bij. (linkje naar aparte pagina hierover)

IPM

IPM, Integrated Pest Management, is gebaseerd op een werkwijze ten aanzien van het bestrijden van ongedierte, waarbij de focus ligt op wering en preventie van ongedierte. Dit gaat desgewenst heel ver; van het meedenken over de nieuwbouw van een warehouse tot het meedenken over de logistieke routing binnen een productiefaciliteit. Allemaal vanuit de gedachte om ongedierte zoveel mogelijk te voorkomen. Wij staan u graag bij in dit soort vraagstukken. Meer over IPM.

Kwaliteitsnormering

In omgevingen waar hygiëne en veiligheid een grote rol spelen voelen wij ons al jaren thuis. Kwaliteitsnormen als HACCP, BRC, GMP+ en IFS integreren wij naadloos in ons plan van aanpak. Desgewenst staan wij u ook bij in het behalen van deze kwaliteitscertificaten.

Digitaal logboek HORUS

Al onze werkzaamheden, bevindingen en aanbevelingen rapporteren wij real-time en online in ons digitale logboek HORUS. Met uw persoonlijke inlogcode heeft u 24/7 en overal ter wereld volledige inzage in de meest actuele stand van zaken.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding