010 - 7660 660

Houtworm bestrijden

Houtworm in uw houten constructie of meubel richt veel schade aan. Constructies raken erdoor verzwakt en meubels worden erdoor vernield. Als familiebedrijf hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm in houten constructies en meubelen.

Vrijblijvende houtworm inspectie

Als u houtworm denkt te hebben in uw houten constructie of meubel laat dan een van onze houtworm specialisten een vrijblijvende houtworm inspectie uitvoeren. Hierbij wordt gekeken of er inderdaad sprake is van houtworm of een andere houtaantaster, of deze besmetting wel of niet nog actief is en of een bestrijding nodig is. Is een houtworm bestrijding nodig? Dan ontvangt u binnen twee werkdagen, uiteraard nog steeds geheel vrijblijvend, uw offerte voor de bestrijding.

Preventieve houtbescherming

Bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u voorkomen dat uw nieuwe constructie het gevaar loopt te worden aangetast door houtworm? Dan bestaat de mogelijkheid uw nieuwe houten constructie preventief tegen houtworm en andere houtaantasters te laten behandelen. Tijdens de (ver)bouw is het meest geschikte moment om preventieve houtbescherming uit te laten voeren, omdat alle houten delen van de constructie dan vaak het best bereikbaar zijn.

Gespecialiseerde bestrijding van houtworm

Wij voeren dagelijks bestrijdingen uit tegen houtworm en onze houtworm specialisten zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur om de bestrijding schoon, snel en vakkundig te uit te voeren.

10 jaar garantie

Na een behandeling tegen houtworm ontvangt u van ons een certificaat van behandeling. U krijgt 10 jaar garantie op uw behandeling.

Houtworm in meubels

Heeft u een houten meubel waar houtworm in zit? Ook hier hebben wij verschillende oplossingen voor. Ook als het meubel behandeld is met verf, lak, was of beits hebben wij oplossingen om de houtworm te bestrijden, zonder dat het meubel ontdaan hoeft te worden van verf, lak, was of beits.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze ten aanzien van het bestrijden van houtworm in houten constructies en meubels? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie? Neemt u dan contact met ons op via e-mail of bel met ons op 010 – 7 660 660.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding