010 - 7660 660

Diensten

Suurd Pest Control biedt sinds drie generaties verschillende diensten aan op het gebied van ongediertebestrijding. Van het bestrijden van een wespennest in uw tuin tot een volledig op maat ontworpen pest prevention plan geïntegreerd in het kwaliteitsplan van een voedselproducerende multinational.

Ongedierte in huis

Daar waar mensen leven vinden helaas ook knaagdieren en insecten vaak hun thuis. Profiterend van onze warme huizen, ons voedsel en soms ook van ons lichaam vindt ongedierte een comfortabele leefomgeving in en rondom ons huis. Preventie van ongedierte is hierbij vaak het sleutelwoord en soms is een curatieve bestrijding onvermijdelijk. Wij bieden u graag de oplossing voor alle problemen met ongedierte in huis. Snel en efficiënt, wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur voor u klaar.

Zakelijke diensten

In omgevingen waar hygiëne en veiligheid de hoogste prioriteit hebben voelen wij ons al jaren thuis. Wij denken graag met u mee; over het pest-proof nieuwbouwen van een warehouse, het integreren van pest prevention & control in het kwaliteitssysteem van een productiefaciliteit, of het efficiënt inzetten van curatieve maatregelen. HACCP, GMP+, BRC en IFS zijn voor ons helder als water en wij laten onze dienstverlening hier naadloos op aansluiten. Rapportage van onze werkzaamheden gebeurt real-time en online via ons digitale logboek, zodat u altijd en overal ter wereld deze informatie tot uw beschikking heeft.

Wering en preventie van ongedierte

De aanwezigheid van ongedierte vormt een risico voor de volksgezondheid. Liever hebben we daarom geen ongedierte in onze leef- en werkomgeving. Beter dan ongedierte te bestrijden, is het weren en voorkomen van ongedierte. Een hygiënische huishouding in zowel huis als bedrijf, het voorkomen van nestel- en schuilmogelijkheden en het scherp monitoren op de aanwezigheid van ongedierte zijn hierbij belangrijke factoren. Suurd Pest Control staat u graag bij met adviezen en maatregelen die eraan bijdragen ongedierte te weren en te voorkomen.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding