010 - 7660 660

Bedrijfsinformatie

Suurd Pest Control bestaat uit een sterk, jong en gemotiveerd team dat een hoog serviceniveau nastreeft.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs om u zo snel mogelijk van elk soort ongedierte af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

Suurd Pest Control heeft als visie “sterker worden door klein te blijven”. Het gevoel van een professionele, compacte organisatie, die bereid is te werken als een eenmansbedrijf maar kan meedenken met een multinational!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding