010 - 7660 660

Kwaliteitsnormeringen

In Nederland geldt voor alle bedrijven waar met voedsel gewerkt wordt de verplichting om een HACCP-plan in werking te stellen. Ongedierte is hierbij een van de kritieke controlepunten. Continu monitoren op de aanwezigheid van ongedierte is een vereiste en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert en handhaaft hierop.

Daarnaast gelden in sommige branches aanvullende kwaliteitsnormeringen, zoals GMP+, BRC en IFS, allen bedoeld om de voedsel- en voederveiligheid te bewaken. Bedrijven met zo’n kwaliteitscertificaat worden op regelmatige basis geauditeerd, waarbij wordt getoetst of het bedrijf niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk aan de kwaliteitseisen voldoet.

Het voorkomen en weren van ongedierte is onlosmakelijk verbonden aan het begrip kwaliteit in omgevingen waar met voedsel voor mens en dier wordt gewerkt.

Suurd Pest Control is gespecialiseerd in de inrichting en uitvoering van pest control activiteiten in HACCP, GMP+, BRC en IFS omgevingen. In omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne en veiligheid implementeren wij uw op maat ontworpen Pest Prevention & Control Plan naadloos in uw kwaliteitssysteem.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding