010 - 7660 660

Over Suurd

Suurd Pest Control biedt sinds drie generaties diverse oplossingen voor alle problemen met ongedierte. Door onze door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring weten wij als geen ander welke problemen en risico’s ongedierte met zich mee brengen. Wij helpen u dan ook graag snel en vakkundig van alle soorten ongedierte af, zowel bij u thuis als op uw bedrijf.

Snel bij u thuis

Onze geschiedenis als professionele ongediertebestrijder begint in 1974. Vanaf het begin staan service en kwaliteit dagelijks bij ons hoog in het vaandel en doen wij al het mogelijke om u snel en efficiënt van uw problemen met alle soorten ongedierte af te helpen. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken en binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u aan huis om een bestrijding uit te voeren. Daarnaast voorzien wij u van een uitgebreid advies om problemen met ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Maatwerk voor bedrijven

Onze dienstverlening aan bedrijven in de food- en feed business, warehousing, logistics en productie laten wij naadloos aansluiten op uw kwaliteitsplan door middel van een maat gesneden plan voor de preventie van, het monitoren op en het bestrijden van ongedierte in en rondom uw bedrijf. Aanvullende kwaliteitseisen in de vorm van een HACCP, IFS, GMP+ of BRC certificering nemen wij als vanzelfsprekend hierin mee. Al onze werkzaamheden registreren wij real-time en online in ons digitale logboek HORUS, zodat u overal en altijd op de hoogte bent.

Toekomstige generaties

Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan een leefbare en gezonde wereld voor toekomstige generaties. Het voorkomen en bestrijden van ongedierte is hier onlosmakelijk mee verbonden, omdat ongedierte een risico vormt voor de volksgezondheid, de voedselveiligheid en de diervoederveiligheid. Bestrijdingsmiddelen daarentegen vormen bij onkundig en overmatig gebruik een groot risico voor het milieu en de daarin bestaande ecosystemen. Daarom gaat Suurd Pest Control zeer zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen. Wij gebruiken niet meer dan nodig is en gebruiken alleen bestrijdingsmiddelen wanneer er geen alternatief voorhanden is. Wij zijn door het KPMB gecertificeerd volgens de richtlijnen IPM Buitengebruik Rodenticiden en staan volledig achter deze voorgeschreven werkwijze.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding