010 - 7660 660

Personeel

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar team van 12 medewerkers. Allemaal beschikkend over de kennis, ervaring en expertise in ongediertebestrijding van drie generaties.

Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en beschikken over een vakbekwaamheidsbewijs. Zij kunnen u alles vertellen over ongedierte, de bestrijding van ongedierte en de bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Daarnaast hebben zij intern een uitgebreid opleidingstraject doorlopen en de kneepjes van het vak geleerd van onze eerste en tweede generatie. Om hun kennis nog verder uit te breiden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en bestrijdingsmiddelen- en methoden volgen zij regelmatig aanvullende opleidingen.

Als derde generatie van een bedrijf hechten wij veel waarde aan een mooie en gezonde toekomst voor de nog komende generaties. De aanwezigheid van ongedierte is een groot risico voor de volksgezondheid en de voedselveiligheid. Met het voorkomen en bestrijden van ongedierte in de leef- en werkomgeving van mensen dragen wij bij aan deze veiligheid. Daarnaast zijn wij ons zeer bewust van de risico’s voor het milieu die bestrijdingsmiddelen met zich meebrengen wanneer die onkundig en overmatig worden gebruikt. Ook onze medewerkers zijn zich hier scherp van bewust en leggen de focus in eerste instantie altijd op het weren en voorkomen van ongedierte. Bestrijdingsmiddelen worden uitsluitend ingezet wanneer er geen andere mogelijkheden zijn en nooit meer dan nodig. Ook passen wij uitsluitend in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen toe.

Als bedrijf zijn wij gecertificeerd volgens de richtlijnen van het KPMB (Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven) voor IPM Buitengebruik Rodenticiden. Hiermee conformeren wij ons aan een werkwijze waarbij eerst alle andere maatregelen (wering, preventie en niet-chemische bestrijding) worden genomen en toxische, chemische bestrijdingsmiddelen uitsluitend als laatste redmiddel worden ingezet in de strijd tegen knaagdieren rondom gebouwen en voedselopslagplaatsen. Onze medewerkers hebben hiervoor allemaal extern een aanvullende opleiding genoten.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding