010 - 7660 660

Zakelijk

In omgevingen waar hygiëne en voedsel- en voederveiligheid een grote rol spelen en waar de kwaliteitsnormen het hoogst zijn voelen wij ons al jaren thuis. Certificeringen als HACCP, GMP+, BRC en IFS hebben geen geheimen voor ons en wij denken dan ook graag met uw bedrijf mee om ongedierte buiten uw processen te houden en wering en preventie van ongedierte in uw processen in te passen.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders en wij ontwerpen altijd een Pest Prevention & Control Plan op maat en passen deze naadloos in uw kwaliteitsplan in. Onze medewerkers beschikken over de kennis, ervaring en expertise van drie generaties ongediertebestrijders en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zowel binnen onze branche als op het gebied van kwaliteitscertificaten en wetgeving.

Plaagdiermanagement

Daar waar de aanwezigheid van ongedierte een risico is, kijken wij verder dan alleen het inzetten van een bestrijding. Door de juiste werings- en preventiemaatregelen toe te passen wordt uiteindelijk een veel duurzamer resultaat bereikt en worden risico’s op dit gebied verkleint. Wij staan onze klanten graag bij in alle aspecten van het plaagdiermanagement; van het pest-proof bouwen van een nieuw warehouse of het behalen van een kwaliteitscertificaat tot het efficiënt inzetten van curatieve bestrijdingsmethoden.

Digitaal logboek

Wij rapporteren onze werkzaamheden real-time en online in ons digitale logboek HORUS. Zo heeft u 24/7 en overal ter wereld inzage in de huidige stand van zaken. Wij willen dit graag aan u laten zien. Voor een demonstratie neemt u contact met ons op via 010 – 7 660 660 of stuurt u een e-mail.

IPM Buitengebruik rodenticiden

Als bedrijf zijn wij gecertificeerd volgens de richtlijnen van het KPMB (Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven) voor het buitengebruik van rodenticiden. Hiermee hebben wij ons geconformeerd aan een werkwijze waarbij eerst alle andere maatregelen (wering, preventie en niet-chemische bestrijding) worden genomen en toxische, chemische bestrijdingsmiddelen uitsluitend als laatste redmiddel worden ingezet in de strijd tegen knaagdieren rondom gebouwen en voedselopslagplaatsen. Onze medewerkers hebben hiervoor allemaal extern een aanvullende opleiding genoten. Onze conformiteit aan deze richtlijnen wordt jaarlijks geauditeerd door TÜV.

Laag zuurstof / Low Oxygen

In situaties waar een zero-tolerance beleid geldt ten aanzien van de aanwezigheid van knaagdieren, zoals bijvoorbeeld in vliegtuigen, schepen en bepaalde warehouses is een laag zuurstof behandeling de oplossing. Binnen een paar uur tijd brengen wij het zuurstofgehalte zover omlaag dat knaagdieren dit 100% niet overleven. Onze reactietijd is snel; binnen 3 uur starten wij de behandeling op, zodat u snel weer verder kunt. Bel voor meer informatie met 010 – 7 660 660.

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding