010 - 7660 660
Mogen wij uw ongedierte bestrijden?

Bedwantsen

Bedwantsen zijn kleine parasieten die leven van het bloed van dieren en mensen. Ze zijn ook wel bekend als bed bugs, bedwant en wandluis. De afgelopen jaren zien we in Nederland een toename van het aantal klachten over bedwantsen. De bedwants komt op veel plekken voor en de aanwezigheid groeit al snel uit tot een plaag die voor grote overlast zorgt.

Bedwants besmettingen vinden voornamelijk plaats door (internationaal) reizigersverkeer. Ze worden vaak ongemerkt meegenomen na een vakantie of hotelovernachting.

Bedwantsen overlast

Bedwantsen veroorzaken overlast doordat er, door de vele beten, rijen van roodgekleurde vlekken en bultjes op de huid ontstaan. De overlast kan verergeren wanneer bedwantsen verstoord worden tijdens het bloedzuigen, er wordt dan vaak meerdere keren gebeten. Na een beet kunnen de klachten en gevolgen binnen enkele minuten tot enkele dagen verschijnen. Daarnaast veroorzaken de beten van bedwantsen jeuk, wat slapeloze nachten veroorzaakt.

Bedwantsen bestrijding

Zodra u heeft geconstateerd dat u last heeft van bedwantsen, kunnen wij deze voor u bestrijden. Om de besmetting van bedwantsen niet over te brengen naar andere ruimtes, dient u zo min mogelijk spullen van de besmette ruimte naar een ander vertrek te verplaatsen.

Onze behandeling blijft meer dan 8 weken actief. Wanneer de bedwants in aanraking komt met een behandelde oppervlakte, is voortplanting onmogelijk. Onze bedwantsbestrijding is in 90% van de gevallen direct succesvol!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding