010 - 7660 660

Partner van Ongediertebestrijden.com

Wij zijn de partner van ongediertebestrijden.com voor de regio’s BarendrechtBergen op ZoomBreda, Dordrecht, Oud-Beijerland, RijenRoosendaal, RotterdamSpijkenisse, Steenbergen, Tholen en Zevenbergen. Ongediertebestrijden.com is een landelijk platform voor lokaal opererende professionele ongediertebestrijders.

Uitblinkers in kwaliteit en persoonlijke service

Suurd Pest Control is als partner van ongediertebestrijden.com geselecteerd op basis van servicegerichtheid en vakkennis. Wij nemen klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zaken doen. Voor uitvoering maken we altijd duidelijke afspraken, zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten!

Altijd een oplossing bij problemen met ongedierte

Als partner van ongediertebestrijden.com bieden wij maatwerk oplossingen voor problemen die bedrijven en particulieren met ongedierte hebben. Onze gediplomeerde bestrijders leveren snelle en betrouwbare dienstverlening op elk adres in onze regio.

Suurd Pest Control, altijd in de buurt

Wij zijn praktisch altijd binnen 24 uur ter plaatse en rekenen géén voorrijkosten. Omdat wij ons niet ver hoeven te verplaatsen, houden we onze kosten en tarieven laag. We beantwoorden je vragen direct en eerlijk, zonder kleine lettertjes of tussenkomst van een vertegenwoordiger. In veel gevallen komen we nog dezelfde dag bij je langs.

Lokaal betrokken

Als lokaal opererend bedrijf kennen wij de ongedierteproblematiek in onze regio. Regionale omstandigheden welke van invloed zijn op het bestrijden en (voort)bestaan van bepaalde beestjes in ons werkgebied zijn voor ons vanzelfsprekend.

Waarom ongediertebestrijden.com?

Wij houden van ons vak; het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Dankzij onze goede reputatie en de vindbaarheid van ongediertebestrijden.com worden we goed gevonden. Door de krachten van lokale bestrijders te bundelen in een landelijk samenwerkingsverband voorkomen we onnodige tijdsverspilling en reiskosten.

Problemen buiten ons werkgebied?

Heb jij last van ongedierte, maar woon je ver buiten onze regio?

Op ongediertebestrijden.com vind je altijd een bestrijder in jouw omgeving.

 

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Vrijblijvend en helder advies
  • Vaak dezelfde dag geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding