logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Rotterdam
010 - 766 11 23
In de omgeving Rotterdam Wespen bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Rotterdam en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
010 - 766 11 23

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Last van wespen?

Een wespennest kan voor veel overlast veroorzaken. Zorg voor een juiste aanpak voor een goede bestrijding. Geen uitvliegroutes van nesten blokkeren! Hierdoor kunnen ze bij u binnen terecht komen. Het is raadzaam om een nest professioneel te laten verwijderen. Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Zijn wespen gevaarlijk?

Wespen kunnen agressief zijn en kunnen u meerdere malen steken. Als een persoon overgevoelig is voor het gif dat de wesp achterlaat kan er een allergische reactie ontstaan. In dit geval moet er direct contact worden opgenomen met een arts.

Wat kunt u zelf doen

Het op afstand houden van wespen lijkt de beste optie. Zorg er voor de afvalbakken en containers goed afsluiten en laat geen drinken of etenswaren onafgedekt buiten staan. Ook lege verpakkingen, bekers en tafels waar op gemorst is zijn geliefd. Wespen buitenhuis houden kan door het plaatsen van horren voor de ramen en deuren.

Als u dan toch last heeft van wespen is de kans groot dat er een wespennest in de buurt bevindt. Deze zitten over het algemeen goed verstopt, in gaten, kieren, holtes in muren maar ook onder dakbedekking. Wespen leven in groepen deze groepen kunnen makkelijk uitgroeien tot 4.000 bewoners. Het is raadzaam om het nest pas te verwijderen als deze overlast veroorzaakt. Sluit de aanvliegroutes nooit af.

Een wespennest zelf verwijderen is een gevaarlijk en raden wij u zeker af. Bij een wespenplaag in huis dan is het raadzaam zo spoedig mogelijk een deskundige langs te laten komen en het nest op te zoeken en te verwijderen. Het is het altijd raadzaam om een nest professioneel te behandelen.

Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Seizoensgarantie wespenbestrijding

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, geven we één seizoen garantie op de bestrijding van uw wespennest. Na onze professionele behandeling neemt het aantal levende wespen al na 1 dag voor 80 tot 100% af. Wanneer er 7 dagen na de uitgevoerde bestrijding nog overlevende wespen gebruik maken van hetzelfde nest, komen we kostenloos terug voor een nabehandeling. 

Na een succesvolle bestrijding wordt dezelfde plek praktisch nooit opnieuw worden gebruikt. Er zal normaliter geen nieuw nest worden gevormd op dezelfde plaats.

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik wespen?

De wespen die wij hier in Nederland veel zien zijn de ‘gewone en de duitse wesp’. Deze zijn te herkennen aan de karakteristieke gele en zwarte dwarstekening op het achterlijf. De werksters zijn circa 10 tot 15 mm lang en de koningin is iets forser. Ze hebben stevige kaken en hebben doorzichtige vleugels en een zeer ingesnoerd overgangsstuk van voor-, naar achterlijf (wespentaille).

Hoe kan ik een wespennest voorkomen?

Wespen maken graag een nest in kieren en scheuren van muren. Zorg dat deze voor dat er een nest is zit wordt gedicht. Plaats horren voor open ramen en deuren. Zorg dat afvalcontainers goed afgesloten zijn. Zorg dat er geen eten en drinken op bereikbare plaatsen voor de wespen staan. Zorg voor voldoende hygiene, maak tafels als er gemorst is direct schoon.

Hoe snel kan er een deskundige bestrijding worden uitgevoerd bij mij thuis?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Ik zie wel wespen vliegen maar zie geen nest. Wat nu?

Een wespennest zit vaak goed verstopt. Het kan in alle kieren en scheuren zitten van uw woning, aanbouw of schuur. Of zelfs in de spouw! Het is van belang dat u de aanvliegroutes niet blokkeert, de wespen zullen nieuwe gangen maken. Het kan dus zijn dat de wespen in huis komen.

Is het gebruikte bestrijdingsmiddel gevaarlijk voor onszelf, onze kinderen of ons huisdier?

Het gebruikte bestrijdingsmiddel waar het nest mee wordt geinjecteerd is niet schadelijk zolang we het laten waar het is. Daar bedoelen wij mee dat u het nest dat bijvoorbeeld aan de dakgoot hangt niet direct na de behandeling zal moeten verwijderen maar moet wachten tot het geheel geen activiteit meer heeft. U kan dan het nest in een zak doen en dan afsteken met een schop of mes.

Kan ik een wespennest zelf verwijderen?

Het verwijderen van een wespennest is erg gevaarlijk. Wespen zullen zich bedreigd voelen als er iemand dicht bij het nest komt. Wespen zijn ook zeer agressief en kunnen in een zwerm aanvallen. Jaarlijks belanden mensen in het ziekenhuis doordat zij zelf een wespennest hebben geprobeerd te verwijderen.

Wat moet ik zelf doen voordat de bestrijding kan worden uitgevoerd?

Op de dag van de bestrijding hoeft u niets te doen.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van wespen?

De kosten van een bestrijding is vastgesteld op basis van de bereikbaarheid van het nest. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Zit er garantie op het verwijderen van het nest?

Wij hanteren een zo genoemde seizoensgarantie, dit houdt in dat Suurd pest control er voor zorg dat het bestreden nest niet meer bewoond zal worden. Een wespennest wordt slechts 1 seizoen bewoond. Het volgende jaar zal er een nieuw nest gemaakt worden. Na het bestrijden van het nest zal zich naar alle waarschijnlijkheid dus niet een nieuw nest op dezelfde plek vormen.

Over Suurd

Suurd Pest Control kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden.

Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs, overal in Nederland, om u zo snel mogelijk van elk probleem af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar, jong team van 12 medewerkers met ervaring en expertise in ongediertebestrijding van 3 generaties. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u alles vertellen over de bestrijding c.q. bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Tevens zijn onze medewerkers allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en daarnaast volgen zij regelmatig diverse opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om hun kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Om het milieu zo veel mogelijk te sparen gaan wij zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Tijdens een bestrijding gebruiken onze medewerkers niet meer dan nodig is van het bestrijdingsmiddel en wij gebruiken alleen deze middelen als er geen alternatief voorhanden is.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.