logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Zevenbergen
0168 - 781 000
In de omgeving Zevenbergen Vlooien bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Zevenbergen en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
0168 - 781 000

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Last van vlooien?

Komt u weer thuis na een vakantie en wordt u besprongen door vlooien? Heeft u een hond of kat als logee gehad en nu wordt u door vlooien gebeten? U wordt vooral gebeten in uw onderbenen of als u op de bank zit? Dan is er mogelijk sprake van een vlooienplaag in uw huis.

Het bestrijden van vlooien

Vlooien leggen na elke bloedmaaltijd 4 tot 8 eitjes die ze verstoppen in naden en kieren. Wanneer u last heeft van vlooien en hier niets tegen doet zal de overlast alleen maar groter worden. Wanneer u vlooien in uw huis heeft, aarzel dan niet om direct contact op te nemen met een van onze deskundigen. Wij zorgen voor een professionele aanpak van het probleem zodat uw huis weer snel vrij is van vlooien.

Wat kunt u zelf doen tegen vlooien?

Wanneer uw woning eenmaal is besmet met vlooien zijn er weinig mogelijkheden om hier zelf iets tegen te doen. In winkels en op internet zijn veel middelen te koop die claimen u van uw overlast van vlooien af te helpen. Deze middelen zijn vaak erg duur en doen niet wat ze beloven. Vaak moet er dan uiteindelijk toch een professioneel bestrijdingsteam aan te pas komen. Zo is een bestrijding uiteindelijk duurder dan nodig. Bespaar u de tijd, moeite en het geld en schakel direct een deskundig bedrijf in.

Wel kunt u proberen een vlooienplaag te voorkomen door uw hond of kat regelmatig te kammen met een vlooienkam. Ook het dier periodiek laten behandelen door een dierenarts is aan te raden. Daarnaast dient u regelmatig uw huis goed te stofzuigen. Ook de rustplaats van uw hond of kat dient u goed te stofzuigen en de kleedjes regelmatig goed uit te wassen op minimaal 60 graden.

Heeft u bij thuiskomst na een vakantie toch een vlooienplaag? Dan is het raadzaam om snel en professioneel te handelen. Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik vlooien?

Vlooien springen graag wanneer er een prooi voorbij komt lopen. Ze steken vaak vanaf de enkel tot aan de knie. Er ontstaan bultjes die kunnen jeuken. Wanneer u in de buurt van een plaag zit of ligt dan is de kans groot dat u ook elders gestoken wordt. Vlooien kunnen goed waargenomen worden met het blote oog. Vaak zien mensen eerst iets springen en voelen daarna dat ze ook gebeten worden.

Kunnen wij andere personen besmetten met vlooien?

Zolang u nog in de fase van het bestrijden van de vlooien zit is het raadzaam bezoeken van derden te vermijden. Dit om te voorkomen dat een besmetting word doorgegeven. Ook wanneer u zelf ergens gaat logeren bestaat de kans dat u een besmetting overbrengt. U kunt wel gerust naar uw werk gaan en kinderen kunnen gerust naar school en bij vriendjes gaan spelen.

Mogen wij na de bestrijding logees ontvangen?

Nadat er tegen vlooien is bestreden is het raadzaam om het ontvangen van logees uit te stellen totdat alle klachten voor minimaal 1 maand zijn verdwenen. Wanneer dit per ongeluk toch is gebeurd bestaat de kans dat er vlooien zijn verplaatst naar het huis van uw logee. Na deze periode kunt u gerust weer logees uitnodigen. Dit geldt ook voor honden- en kattenlogees

Hoe snel kan er een deskundige bestrijding worden uitgevoerd bij mij thuis?

Vaak kunnen wij dezelfde  dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Wat zijn de kosten van een bestrijding tegen vlooien?

De kosten van een bestrijding tegen vlooien zijn vastgesteld op basis van een eengezinswoning. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Hoe kan ik een vlooienplaag voorkomen?

U kunt een vlooienplaag het beste voorkomen door uw hond of kat regelmatig te kammen met een vlooienkam. Ook het dier periodiek laten behandelen door een dierenarts is aan te raden. Daarnaast dient u regelmatig uw huis goed te stofzuigen. Ook de rustplaats van uw hond of kat dient u goed te stofzuigen en de kleedjes regelmatig goed uit te wassen op minimaal 60 graden.

Moeten wij ons huis uit voor de bestrijding van vlooien?

De bestrijding wordt uitgevoerd door een van onze bestrijdingstechnici. Deze draagt tijdens de bestrijding persoonlijke beschermingsmiddelen en u kunt daarom zelf tijdens de bestrijding niet in uw huis aanwezig zijn. Ook eventuele huisdieren kunnen niet thuis blijven. De bestrijding duurt ongeveer 3 a 4 uur. Na de bestrijding mogen de ruimtes in uw huis gedurende twee uur niet betreden worden. Daarna dient u gedurende twee uur grondig te ventileren. Daarnaast is het voor het slagen van de bestrijding  belangrijk om dagelijks in uw huis aanwezig te zijn.

Is het gebruikte bestrijdingsmiddel gevaarlijk voor onszelf, onze kinderen of ons huisdier?

Tijdens en twee uur na de bestrijding mogen er geen mensen of huisdieren in het huis aanwezig zijn. Na twee uur grondig ventileren kunt u de ruimtes weer gebruiken zoals u dat gewend bent. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn wettelijk toegelaten voor de bestrijding van vlooien en voor het gebruik in woonhuizen.

Wat moet ik zelf doen voordat de bestrijding kan worden uitgevoerd?

Op de dag van de bestrijding alle vloeren in uw huis zoveel mogelijk vrij maken van spullen en daarna grondig stofzuigen. De daarvoor gebruikte stofzuigerzak graag buiten in een container wegwerpen. Speelgoed achter een deur opbergen. Gedurende drie maanden na de bestrijding de vloeren zo min mogelijk stofzuigen en liever niet nat dweilen.

Ik heb wel last van bulten, maar ik zie geen vlooien. Wat nu?

Wanneer u tijdens het lopen of staan in uw huis of tijdens het zitten op de bank het idee heeft dat u wordt gestoken en u ziet ook daadwerkelijk kleine bultjes op uw huid verschijnen, dan is het raadzaam om actie te ondernemen. Ook kunt u proberen een paar vlooien te vangen door een bakje water met daarin een  brandend waxinelichtje gedurende een paar uur op de grond te plaatsen.

Over Suurd

Suurd Pest Control kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden.

Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs, overal in Nederland, om u zo snel mogelijk van elk probleem af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar, jong team van 12 medewerkers met ervaring en expertise in ongediertebestrijding van 3 generaties.Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u alles over vertellen over de bestrijding c.q. bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Tevens zijn onze medewerkers allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en daarnaast volgen zij regelmatig diverse opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om hun kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Om het milieu zo veel mogelijk te sparen gaan wij zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Tijdens een bestrijding gebruiken onze medewerkers niet meer dan nodig is van het bestrijdingsmiddel en wij gebruiken alleen deze middelen als er geen alternatief voorhanden is.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.