logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Zuid Holland
010 - 766 00 05
In de omgeving Zuid Holland Motmuggen bestrijden

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Zuid Holland en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
010 - 766 00 05

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Het bestrijden van motmuggen

Motmuggen ontstaan vaak uit drek ontstaan in een ruimte. Dit kan komen omdat er een lekkage van een riool of waterleiding is geweest. Het bestrijden van de motmuggen is dan ook vaak als eerste aan de beurd, de desbetreffende ruimte zal worden verneveld met een chemisch bestrijdingsmiddel, na deze bestrijding kan de loodgieter de lekkage stoppen/verhelpen. Het is raadzaam om de bron professioneel te laten bestrijden. Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Wat kunt u zelf doen

Motmuggen komen voort uit drek en zal altijd een oorzaak hebben. De oorzaak kan zijn een lekage in de kruipruimte van een waterleiding of het riool. Dit veroorzaakt een drek op de bodem van de kruipruimte waaruit de motmuggen zich kunnen ontwikkelen. Een ideale kruipruimte moet droog zijn, is niet het geval kunnen er zich dit soort problemen voor doen.

Het is het altijd raadzaam om de bron en de motmuggen professioneel te behandelen.

Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

 

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik Motmuggen?

Motmuggen zijn kleine insecten waarvan de vleugels grijs, harig en hartvormig gevormd zijn. De eitjes van de motmuggen worden ontwikkeld in organisch materiaal zoals drek ontstaan uit een riool of waterlekkage in een kruipruimte. Bij zo’n probleem komen ze in grote aantallen voor. Problemen kunnen zich ook voordoen in schrobputjes

Hoe kan ik een motmuggenplaag voorkomen?

Bij motmuggen zal er altijd een bron zijn waaruit zij voortkomen. Deze bron zal moeten worden gesaneerd om in de toekomst er geen last meer van te hebben. Denk hierbij aan een droge kruipruimte! Motmuggen ontstaan vaak uit drek in de kruipruimte. Dit kan komen omdat er een lekkage van een riool of waterleiding is geweest.

Hoe snel kan er een deskundige bestrijding worden uitgevoerd bij mij thuis?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Ik zie wel motmuggen vliegen maar zie geen nest. Wat nu?

De motmuggen vliegen, dwarrelen vaak rond of ze zitten op het raam. De bron zit vaak ergens in een kruipruimte. Deze kruipruimte is dan zeer waarschijnlijk niet droog en daar komt meestal de bron vandaan. Is dit niet het geval neem dan met ons contact op.

Is het gebruikte bestrijdingsmiddel gevaarlijk voor onszelf, onze kinderen of ons huisdier?

Het gebruikte bestrijdingsmiddel waarmee wij de kruipruimte benevelen is niet schadelijk zolang u of bijvoorbeeld de loodgieter tot 4 uur na de bestrijding niet in de behandelde ruimte komt. Na de 4 uur is de behandelde ruimte weer toegankelijk.

Wat moet ik zelf doen voordat de bestrijding kan worden uitgevoerd?

Op de dag van de bestrijding hoeft u niets te doen.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van motmuggen?

De kosten van een bestrijding is vastgesteld op basis van een goede bereikbaarheid van de kruipruimte. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Over Suurd

Suurd Pest Control kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden.

Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs, overal in Nederland, om u zo snel mogelijk van elk probleem af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar, jong team van 12 medewerkers met ervaring en expertise in ongediertebestrijding van 3 generaties. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u alles vertellen over de bestrijding c.q. bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Tevens zijn onze medewerkers allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en daarnaast volgen zij regelmatig diverse opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om hun kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Om het milieu zo veel mogelijk te sparen gaan wij zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Tijdens een bestrijding gebruiken onze medewerkers niet meer dan nodig is van het bestrijdingsmiddel en wij gebruiken alleen deze middelen als er geen alternatief voorhanden is.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.