logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Breda
076 - 781 01 23
In de omgeving Breda Mieren bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Breda en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
076 - 781 01 23

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Last van mieren?

Wie kent ze niet de mier! Er zijn verschillende mieren zoals veelvoorkomend de tuinmier maar vergeet de rode mier niet en zo zijn er nog meer die bij u thuis voor kunnen komen. Deze verschillende soorten mieren dienen allemaal op een andere manier te worden bestreden.

Het bestrijden van mieren

Een mierennest kan voor veel overlast veroorzaken. Zorg voor een juiste aanpak voor een goede bestrijding. Om alle mieren te bestrijden zal een paar dagen overheen gaan. Wanneer het buiten gebeuren moet is het een must dat het droog weer is. Het is raadzaam om een nest professioneel te laten verwijderen. Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Wat kunt u zelf doen

Mieren kunnen overal vandaan komen! Als ze al binnen zitten is het gebruik van suiker en zoetigheden een magneet voor de mieren en zal hier zorgvuldig mee omgegaan moeten worden. Het nest kan goed verborgen zitten en is het vaak lastig om dit bestrijden. Allerlei methodes zoals kokend water of chloor gieten raden wij af omdat dit niet werkt. Lokaas dozen zijn er voor gemaakt om na een uitvoerige bestrijding de laatste mieren, die verdwaalt zijn, te vangen.

Bij een mierenplaag in of rondom uw huis is het raadzaam zo spoedig mogelijk een deskundige langs te laten komen en het nest op te zoeken en te bestrijden. Het is het altijd raadzaam om een nest professioneel te behandelen.

Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

 

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik een mierenplaag?

De mierenplaag kan zowel buiten als binnen voorkomen. Als de mieren de keuken in lopen kunt u dit zeker een plaag noemen. Zo kunnen ze nog op andere plekken voorkomen waar u ze liever niet wil hebben. Zorg ervoor bij een plaag dat u altijd door een deskundige wordt geholpen.

Hoe kan ik een mierennest voorkomen?

Mieren maken graag een nest in holtes van muren, bomen of ergens in de tuin. Voorkomen kan eigenlijk niet. Mieren kunnen zo ineens in uw tuin of huis zitten.

Hoe snel kan er een deskundige bestrijding worden uitgevoerd bij mij thuis?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Ik zie wel mieren maar zie geen nest. Wat nu?

Een mierennest zit vaak goed verstopt. Het kan onder de vloer zitten van uw woning, aanbouw of schuur. Of zelfs in de spouw! Mieren moeten zich kunnen beschermen tegen alle weersomstandigheden en ook tegen die van ons.

Is het gebruikte bestrijdingsmiddel gevaarlijk voor onszelf, onze kinderen of ons huisdier?

Tijdens en tot twee uur na de bestrijding mogen er géén mensen of huisdieren in het huis aanwezig zijn. Na twee uur grondig ventileren kunt u de ruimtes weer gebruiken zoals u dat gewend bent. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn wettelijk toegelaten voor de bestrijding van mieren en voor het gebruik in woonhuizen. Het kan zijn dat er een methode gebruikt wordt waarbij er geen verbod geldt in de woning. Dit kan worden afgestemd als er meer bekend is waar en hoe wij het beste kunnen bestrijden.

Kan ik een mierennest zelf verwijderen?

Het verwijderen van een mierennest is niet gevaarlijk.

Wat moet ik zelf doen voordat de bestrijding kan worden uitgevoerd?

Op de dag van de bestrijding hoeft u niets te doen.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van een mierennest?

De kosten van een bestrijding is vastgesteld op basis van de bereikbaarheid van het nest. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Over Suurd

Suurd Pest Control kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden.

Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs, overal in Nederland, om u zo snel mogelijk van elk probleem af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar, jong team van 12 medewerkers met ervaring en expertise in ongediertebestrijding van 3 generaties. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u alles vertellen over de bestrijding c.q. bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Tevens zijn onze medewerkers allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en daarnaast volgen zij regelmatig diverse opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om hun kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Om het milieu zo veel mogelijk te sparen gaan wij zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Tijdens een bestrijding gebruiken onze medewerkers niet meer dan nodig is van het bestrijdingsmiddel en wij gebruiken alleen deze middelen als er geen alternatief voorhanden is.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.