logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Rotterdam
010 - 766 11 23
In de omgeving Rotterdam Kakkerlakken bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Rotterdam en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
010 - 766 11 23

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Last van kakkerlakken?

Kakkerlakken, wie kent ze niet? Al sinds jaar en dag de meest gevreesde plaag! Ze zitten overal op en onder en ze schieten overal vandaan! Ze zitten het liefst op donkere, warme en vochtige plaatsen en planten zich als een razende voort! Binnen de kortste keren zitten ze overal!

Soorten kakkerlakken

Er bestaan verschillende soorten kakkerlakken, maar in Nederland komt vooral de Duitse kakkerlak voor. De vrouwtjes dragen een ei pakket bij zich met daarin ongeveer 30 eitjes. Na ongeveer een maand komen de eitjes ui.

Wat kunt u zelf doen?

Wanneer uw woning eenmaal is besmet met kakkerlakken zijn er weinig mogelijkheden om hier zelf iets tegen te doen. In winkels en op internet zijn veel middelen te koop die claimen u van uw overlast van kakkerlakken af te helpen. Deze middelen zijn vaak erg duur en doen niet wat ze beloven. Vaak moet er dan uiteindelijk toch een professioneel bestrijdingsteam aan te pas komen. Zo is een bestrijding uiteindelijk duurder dan nodig. Bespaar u de tijd, moeite en het geld en schakel direct een deskundig bedrijf in.

Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik of ik last heb van kakkerlakken in huis?

Kakkerlakken leven graag op donkere warme plekken zoals achter het fornuis of een magnetron. Ze kruipen zeer snel en zijn met hun lange voelsprieten makkelijk te herkennen. Kakkerlakken komt u vaak het eerst tegen in de keuken. Hier zijn veel donkere en warme plekken en vaak ook etensresten te vinden. De ontlasting ziet eruit als koffiedik dat bijvoorbeeld onder een elektrisch apparaat ligt maar wat daar eigenlijk niet hoort te liggen.

Kunnen wij andere personen besmetten?

Zolang u nog in de bestrijding periode zit is het raadzaam bezoeken van derden te vermijden om te voorkomen dat een besmetting word doorgegeven. Wanneer u zelf ergens gaat logeren bestaat de kans dat u ook de besmetting overbrengt. U kunt wel gerust naar uw werk en kinderen kunnen gerust naar school en bij vriendjes gaan spelen.

Wat moet ik zelf doen voordat Suurd komt bestrijden.

Op de dag van bestrijding er voor zorgen dat de woning schoon en opgeruimd is voordat wij arriveren zodat wij overal goed bij kunnen. Dit is bevorderlijk voor de bestrijding.

Hoe snel kan Suurd komen om te bestrijden

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Wat zijn de kosten voor een behandeling?

De kosten voor een behandeling zijn meestal vast gesteld op een eengezinswoning. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Mogen wij logies nadien ontvangen?

Nadat er is bestreden is het raadzaam om dit uit te stellen totdat alle klachten zijn verdwenen voor minimaal 1 maand. Na deze periode kunt u weer logies uitnodigen. Wanneer dit per ongeluk toch is gebeurd bestaat de kans dat het wordt verplaats naar de logies thuis.

Wie is Suurd?

Suurd Pest Control kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door onze landelijke bereikbaarheid zijn wij altijd in de buurt om u een effectieve oplossing te bieden. Suurd Pest Control bestaat sinds drie generaties. Door de jaren heen hebben wij grote kennis en expertise opgebouwd op het gebied van curatieve en preventieve bestrijding van ongedierte. Wij werken in een bedrijf waar wij zelf graag klant zouden zijn: een klantgerichte organisatie die alles in het werkt stelt om te ontzorgen en te helpen met hetgeen waarvoor ze ingehuurd wordt. Binnen onze organisatie draait alles om service, meedenken en klantgerichte oplossingen. Ons werk kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, een persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor al uw problemen met ongedierte. Binnen 24 uur na uw melding komen wij bij u langs, overal in Nederland, om u zo snel mogelijk van elk probleem af te helpen. Daarnaast voorzien wij u van een gedegen advies om overlast van ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Suurd Pest Control bestaat uit een betrouwbaar, jong team van 12 medewerkers met ervaring en expertise in ongediertebestrijding van 3 generaties. Al onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u alles vertellen over de bestrijding c.q. bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden. Tevens zijn onze medewerkers allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en daarnaast volgen zij regelmatig diverse opleidingen op het gebied van ongediertebestrijding om hun kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Om het milieu zo veel mogelijk te sparen gaan wij zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Tijdens een bestrijding gebruiken onze medewerkers niet meer dan nodig is van het bestrijdingsmiddel en wij gebruiken alleen deze middelen als er geen alternatief voorhanden is.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.