logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Rotterdam
010 - 766 11 23
In de omgeving Rotterdam Boktor bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Rotterdam en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
010 - 766 11 23

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Boktor

De boktor is een van de meest schadelijke houtaantasters. De schade die boktor aan hout veroorzaakt verschilt van de wijze waarop een houtworm schade toebrengt. Een boktor knaagt tot diep in de kern van het hout, in tegenstelling tot een houtworm die zich kort onder de oppervlakte begeeft. Eitjes van boktorren worden gelegd in hout en als ze uitkomen creëren de jonge larven boorgangen, ze boren zich direct in het hout. Een volwassen boktor heeft een lengte van 10 tot 25 mm en is bruin/zwart van kleur. Een professionele ongediertebestrijder kan een boktor snel en efficiënt doden en verdere aantasting van het hout voorkomen, meestal hoeft het hout nog niet direct vervangen te worden. Na een behandeling tegen boktor wordt het hout ongevoelig voor nieuwe aantasting, het wordt preventief beschermd door onze behandeling.

Last van Boktor?

Boktor kan zorgen voor zware schade aan balken, meubelen, vloeren en/of andere houten constructies. Een draagbalk van 20cm doorsnede kan in enkele jaren volledig worden uitgehold, zonder dat u er aan de buitenzijde iets noemenswaardigs van hoeft te zien. Door aantasting van boktor verliezen houten constructies hun originele draagkracht en kan de functie waarvoor deze bestemd is vervallen. Dit kan erg gevaarlijke situaties met zich mee brengen.

Boktor laten bestrijden in uw huis, schuur of carport

Een professionele ongediertebestrijder kan boktor in elk object bestrijden en geeft u garantie op zijn behandeling, zodat u er zeker van bent dat de boktor na de behandeling definitief verdwenen is. Wij beheersen de beste technieken om boktor snel en vakkundig te bestrijden. Na een uitgebreide inspectie stellen wij aan de hand van de werkelijke aantasting een (aanvals)plan van aanpak op. Wanneer u kiest voor een bestrijding door ons, kiest u voor een grondige aanpak van het probleem bij de bron. Middels professionele bestrijding bent u na een behandeling gegarandeerd boktor vrij.

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Wat kost een behandeling?

De kosten voor een behandeling van Boktor zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden.

Neem direct contact met ons op voor een inspectie en duidelijke, scherpe prijsafspraak.

Welke garantie heb ik na een behandeling?

Afhankelijk van de situatie wordt er een garantie van 5 tot 10 jaar aangeboden, zo kan u met een verzekerd gevoel de toekomst in.

Voor deze periode garanderen wij de werking van de bestrijding, zo bent u jarenlang verzekerd van een boktor vrije constructie. Wij verstrekken een certificaat als garantiebewijs.

Is het vervangen van aangetast hout voldoende?

Wij raden dit af. Aangrenzende delen kunnen ook besmet zijn en vervolgens weer problemen overdragen op nieuw materiaal. Het is raadzaam is om voor verwerking van nieuwe delen een grondige controle of preventieve behandeling uit te voeren, repareren heeft geen zin als er nog actieve boktor aanwezig is. Het simpelweg vervangen van besmet hout is vaak niet de slimste keuze, het is namelijk niet te zien of aangrenzende delen ook besmet zijn.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Er zijn diverse webshops die proberen bestrijdingsmiddelen te verkopen, de werkzame stoffen zijn echter minder effectief dan de middelen die een gediplomeerd bestrijdingstechnicus mag inzetten.

Vaak wordt het probleem door onkunde onderschat en niet bij de bron aangepakt, waardoor er maanden na het zelf behandelen alsnog een bestrijder ingezet wordt. In deze periode is er vaak verbouwd kan er veel verborgen schade ontstaan.

Wanneer u besluit om zelf te bestrijden adviseren wij om ook persoonlijke beschermingsmiddelen aan te schaffen, zelfs de lichte middelen (toegelaten voor particulier gebruik) bevatten gezondheidsschadelijke stoffen.

Daarnaast zal de effectiviteit van deze behandeling zich beperken tot de behandelde delen. Op andere plaatsen kunnen zich nog larven bevinden waardoor de behandeling meerdere malen uitgevoerd dient te worden, zonder enige garantie!

Een huis met boktor gekocht, verborgen gebrek?

Wanneer u een woning heeft aangeschaft waarin een besmetting van boktor is aangetroffen, mag dit in veel gevallen als een verborgen gebrek worden gezien.

Soms heeft de vorige eigenaar met huis,- tuin,- en keukenmiddelen tegen boktor geprobeerd om iets op te lossen, vaak betekent dit uitstel.

Wanneer het niet wordt gemeld mag dit gezien worden als het verbergen van een gebrek, waardoor u financiële schade kan oplopen. Wij adviseren u hier graag over.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.