logo Suurd Pest Control B.V.
Suurd Ongediertebestrijding Zevenbergen
0168 - 781 000
In de omgeving Zevenbergen Bedwantsen bestrijden?

Wij helpen u snel en vakkundig van uw probleem af!

De voordelen van Suurd?

  • Jarenlang ervaring in het bestrijden van ongedierte
  • Dé lokale ongediertebestrijder in Zevenbergen en omstreken
  • Vrijblijvend advies over bestrijden van ongedierte
  • Vaak binnen 24 uur nog geholpen
  • Al onze ongediertebestrijders zijn gediplomeerd
  • Altijd bereikbaar voor al uw vragen over ongediertebestrijding
0168 - 781 000

Last van ongedierte?

Ongedierte vindt u overal, zowel binnen als buiten! Ongedierte is ongewenst en kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Wij geven u graag vakkundig advies of gaan direct over tot de bestrijding. Wij bestrijden vrijwel alle soorten ongedierte.

Wij bestrijden onder andere Bedwantsen, Mieren, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Wespen, Vlooien, Motmuggen, Houtworm en Boktor.

Last van bedwantsen?

Wordt u ’s-nachts in uw bed gestoken? Heeft u last van rode, jeukende bultjes die op muggenbulten lijken? En heeft u in de afgelopen maanden in een hotel of andere accommodatie overnacht? Dan heeft u mogelijk last van bedwantsen.

Het bestrijden van bedwantsen

Bedwantsen hebben bloed van mensen nodig om zich voort te planten. Wanneer u last heeft van bedwantsen en hier niets tegen doet dan zal de overlast alleen maar groter worden. Wanneer u bedwantsen in uw huis heeft aangetroffen of het vermoeden bestaat dat u bedwantsen in huis heeft, aarzel dan niet om direct contact op te nemen met een van onze deskundigen. Wij zorgen voor een professionele aanpak van het probleem zodat u snel weer zorgeloos kunt genieten van uw nachtrust.

Wat kunt u zelf doen tegen bedwantsen?

Wanneer uw woning eenmaal is besmet met bedwantsen zijn er weinig mogelijkheden om hier zelf iets tegen te doen. In winkels en op internet zijn veel middelen te koop die claimen u van uw overlast van bedwantsen af te helpen. Deze middelen zijn vaak erg duur en doen niet wat ze beloven. Vaak moet er dan uiteindelijk toch een professioneel bestrijdingsteam aan te pas komen. Zo is een bestrijding uiteindelijk duurder dan nodig. Bespaar u de tijd, moeite en het geld en schakel direct een deskundig bedrijf in.

U doet er wel goed aan om alert te zijn op de aanwezigheid van bedwantsen wanneer u in een hotel of andere accommodatie gaat overnachten. Controleer voordat u uw spullen in een (hotel)kamer zet of er doorzichtige eitjes liggen in de naden en kieren van het bed en matras. Kijk ook achter schilderijen en plinten. Controleer de lakens op de aanwezigheid van kleine zwarte puntjes (uitwerpselen). Laat uw spullen niet los rondslingeren, maar houd alles in uw tas of koffer. Bedwantsen laten zich makkelijk verplaatsen. Ze kruipen ongezien in uw bagage en reizen zo met u mee naar huis. Bent u na een nacht slapen toch gebeten of vermoed u om andere redenen een besmetting? Dan is het raadzaam u bagage eerst te laten behandelen tegen bedwantsen en hun eitjes voordat u uw bagage bij u thuis naar binnen brengt. Ook de kleding die u op dat moment aan heeft kan een bron van besmetting zijn.

 

stap 1
Heeft u last van ongedierte?
stap 2
Neem contact met
ons op...
stap 3
...Wij helpen u van uw ongedierte af!

Veelgestelde vragen

Kunnen wij andere personen besmetten met bedwantsen?

Zolang u nog in de fase van het bestrijden van de bedwantsen zit is het raadzaam bezoeken van derden te vermijden. Dit om te voorkomen dat een besmetting word doorgegeven. Ook wanneer u zelf ergens gaat logeren bestaat de kans dat u een besmetting overbrengt. U kunt wel gerust naar uw werk gaan en kinderen kunnen gerust naar school en bij vriendjes gaan spelen.

Hoe herken ik bedwantsen?

Bedwantsen laten zich moeilijk zien! Ze zitten goed verstopt in de naden en kieren in en rondom uw bed. Wanneer u ’s-nachts slaapt wordt u gestoken wat resulteert in rode, jeukende bultjes over uw hele lichaam. Op uw lakens kunt u zwarte stipjes zien. Ook kunt u huidjes zien liggen waar ze uit zijn gegroeid. Tussen plooien, naden en kieren kunt u doorzichtige eitjes zien liggen. Bedwantsen verspreiden een zoetige geur. Wanneer er erg veel bedwantsen zijn kunt u deze geur wellicht waarnemen.

Mogen wij na de bestrijding logees ontvangen?

Nadat er tegen bedwantsen is bestreden is het raadzaam om het ontvangen van logees uit te stellen totdat alle klachten voor minimaal 1 maand zijn verdwenen. Wanneer dit per ongeluk toch is gebeurd bestaat de kans dat er bedwantsen zijn verplaatst naar het huis van uw logee. Na deze periode kunt u gerust weer logees uitnodigen.

Hoe snel kan er een deskundige bestrijding worden uitgevoerd bij mij thuis?

Vaak kunnen wij dezelfde dag bij u ter plaatse zijn. In ieder geval garanderen wij binnen 24 uur na uw melding de bestrijding uit te kunnen voeren. Uiteraard staat het u vrij om zelf voor een andere dag of tijdstip te kiezen.

Wat zijn de kosten van een bestrijding tegen bedwantsen?

De kosten van een bestrijding tegen bedwantsen zijn vastgesteld op basis van een eengezinswoning. De prijs kan dus dalen of stijgen als daar een afwijking in zit. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Hoe kan ik bedwantsen voorkomen?

Bedwantsen komen in grote aantallen voor in hotels en andere vakantieaccommodaties. Controleer voordat u uw spullen in een (hotel)kamer zet of er doorzichtige eitjes liggen in de naden en kieren van het bed en matras. Kijk ook achter schilderijen en plinten. Controleer de lakens op de aanwezigheid van kleine zwarte puntjes (uitwerpselen). Laat uw spullen niet los rondslingeren, maar houd alles in uw tas of koffer.

Bedwantsen laten zich makkelijk verplaatsen. Ze kruipen ongezien in uw bagage en reizen zo met u mee naar huis. Bent u na een nacht slapen toch gebeten of vermoed u om andere redenen een besmetting? Dan is het raadzaam u bagage eerst te laten behandelen tegen bedwantsen en hun eitjes voordat u uw bagage bij u thuis naar binnen brengt. Ook de kleding die u op dat moment aan heeft kan een bron van besmetting zijn. Het is nu raadzaam om snel en professioneel te handelen. Onze deskundigen staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Moeten wij ons huis uit voor de bestrijding van bedwantsen?

De bestrijding wordt uitgevoerd door een van onze bestrijdingstechnici. Deze draagt tijdens de bestrijding persoonlijke beschermingsmiddelen en u kunt daarom zelf tijdens de bestrijding niet in uw huis aanwezig zijn. Ook eventuele huisdieren kunnen niet thuis blijven. De bestrijding duurt ongeveer 3 a 4 uur. Na de bestrijding mogen de ruimtes in uw huis gedurende twee uur niet betreden worden. Daarna dient u gedurende twee uur grondig te ventileren. Daarnaast is het voor het slagen van de bestrijding belangrijk om die avond gewoon in uw eigen bed te slapen.

Is het gebruikte bestrijdingsmiddel gevaarlijk voor onszelf, onze kinderen of ons huisdier?

Tijdens en twee uur na de bestrijding mogen er geen mensen of huisdieren in het huis aanwezig zijn. Na twee uur grondig ventileren kunt u de ruimtes weer gebruiken zoals u dat gewend bent. De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn wettelijk toegelaten voor de bestrijding van bedwantsen en voor het gebruik in woonhuizen.

Wat moet ik zelf doen voordat de bestrijding kan worden uitgevoerd?

Om te voorkomen dat u andere kamers in uw huis ook besmet met bedwantsen, is het belangrijk om zo min mogelijk spullen naar andere kamers te verplaatsen. Met een besmette ruimte dient u zorgvuldig om te gaan. Op de dag van de bestrijding moet u uw beddengoed afhalen en op het midden van het matras laten liggen. Na de bestrijding het beddengoed eerst wassen alvorens het weer te gebruiken. In de drie maanden na de bestrijding in de behandelde ruimte(s) niet dweilen of nat afnemen.

Ik heb wel last van bulten, maar ik zie geen bedwantsen. Wat nu?

Wanneer u in uw bed wordt gestoken, de frequentie oplopend is en er bultjes op het lichaam zitten, vaak 3 of meer bij elkaar, dan is het raadzaam om actie te ondernemen. Let ook op andere signalen, zoals kleine zwarte puntjes op uw lakens, een zoetige geur in de ruimte of misschien kunt u doorzichtige eitjes zien zitten in de naden en kieren in en rondom uw bed.

Neem contact met mij op

Laat ons weten welke problemen u heeft en wij nemen contact met u op.